Elektrotechniek

Zwakstroom-Sterkstroom-& krachtinstallaties   
Wantel heeft een breed scala aan producten en diensten op het gebied van sterkstroom-en krachtinstallaties. Naar gelang uw wensen kunnen we deze uitvoeren volgens de geldende normen en eisen.    Een voorbeeld van ons diensten zijn o.a.; aanleg aansluitpunten/ voedingen (230V/400V), aanpassingen/aanleg verdeelinrichtingen, bellenpost, vermogensverdeling (groepenverdeling), elektrische laadpalen, renovatie bedrijfsinstallaties, onderhoud van bedrijfsinstallaties, schakel-&sturingskasten, installatietekeningen, installatie keuringen, installatieschema’s.   


Natuurlijk is dit maar een kleine selectie van onze producten en diensten wie we op het gebied van elektrotechniek kunnen aanbieden.  Staat wat u zoekt hier niet bij, neemt u dan contact op.  


(LED) Verlichting   
Ook voor uw verlichting wensen kunt bij ons terecht. Voor vervanging, vernieuwing en plaatsing van verlichtingsarmaturen, installatie LED verlichting, terreinverlichting, verlichtingsplannen en nog veel meer op. 
Voor meer informatie en/ of mogelijkheden neem dan contact op met ons.   


Onderhoud, Inspectie, Keuring, Service & Beheer   
Een elektrische installatie dient te voldoen aan de normen en wetgeving. Dit geld voor zowel nieuwe installaties alsmede voor installaties waar aanpassingen aan worden gedaan.   Een veilige en goedwerkende installatie is cruciaal voor uw onderneming. Daarom heeft deze ook onderhoud nodig en/of een inspectie of deze goed functioneert.   


Voor onderhoud, inspectie, keuring, service en beheer kunt bij ons terecht. Wij kunnen samen met u het juist plan creëren.  


Onze servicedienst staat 24x7 voor u klaar.