Ons bedrijf

Wantel is in 2011 opgericht in het mooie Brabant als technische dienstverlener met leveren van project advies en begeleiding in de (ondergrondse) elektrotechnische en telecommunicatie-infrastructuren. Onze dienstenpakket is ontstaan door de behoeftestelling uit de aannemerij, energie- en telecommunicatiemaatschappijen, overheidsinstellingen, provincies en gemeentes.   


 In 2015 is het bedrijf verhuisd naar Noord-Holland mede door uitbreiding van ons dienstenpakket naar de particuliere markt en datacenters   Met meer dan 20 jaar ervaring in zowel de elektrotechniek en ICT hebben wij een uitgebreid dienstenpakket kunnen samenstellen voor onze klanten. Wantel bedient met haar dienstenpakket niet alleen de zakelijke markt, maar ook de particulier is bij ons welkom. Echter voor beide markten is het dienstenpakket verschillend en voor de zakelijke markt meestal op maat gemaakt. Voor de particuliere markt hebben wij in 2017 een nieuw concept gelanceerd met een dienstenpakket voor Doe-het-zelvers.     Communiceren is het sleutelwoord binnen ons bedrijf.   


We kunnen het ons eigenlijk niet meer voorstellen om niet verbonden te zijn.   Communiceren met de klant om tot een goed advies, voorbereiding, duidelijke en heldere afspraken en (het allerbelangrijkste) natuurlijk een goed werkende installatie te komen.  Daarom is communiceren zo cruciaal en binnen onze onderneming kunnen wij niet zonder.   Heeft vragen of wilt u in contact komen? Wij horen u graag.